Dušeci Ns foam

Prodaja dušeka-Dušeci za vaše lepše snove

Memory jastuk Contour mali

(1 customer reviews)
1,560.00рсд
Kategorija: Oznaka:
Slobodno nas kontaktirajte i naručite proizvod sa dimenzijama koje vama odgovaraju ako vam je potreban proizvod sa jedinstvenim specifikacijama.

Jastuk Contur Mali 45x30x11/9cm

Memory jastuk Contur mali se sastoji od velike gustine memory pene 50kg/m3. Debljina jastuka je 11cm sa jedne strane i 9cm sa druge strane, ovalnog je oblika,kako bi omogućio bolju poptopru za vrat.

Opis

Memory jastuk Contour Mali je  savršena podrška za vaš vrat i pravi izbor pri odabiru anatomskih jastuka za spavanje! Odnos vrhunskog kvaliteta i povoljne cene ovaj anatomski jastuk nameće kao  pravi izbor pri kupovini.
 
Memory jastuk Contour Mali je  proizveden od strane naše firme Ns foam i  predstavlja idealan izbor za one koji traže savršenu podršku za vrat tokom spavanja. Ovaj kvalitetni jastuk je napravljen od visoko kvalitetne memory pene gustine 50kg/m3, čime se obezbeđuje optimalna udobnost i prilagodljivost.
 
 Jastuk ima ovalni oblik sa debljinom od 11 cm sa jedne strane i 9 cm sa druge strane. Ova posebna konstrukcija omogućava precizno prilagođavanje jastuka vašoj glavi i vratu tokom sna. Zahvaljujući tome  jastuk Contour Mali pruža izvanrednu podršku za vrat, pomažući u održavanju pravilnog položaja kičme tokom noćnih sati.

Memory pena

Memory pena kojom je jastuk napunjen reaguje na toplotu tela, oblikujući se prema konturama glave i vrata. Ovaj individualni otisak omogućava ravnomerno raspoređivanje težine tela i smanjenje pritiska na vratne mišiće. Rezultat je opuštanje mišića vrata, smanjenje nelagode i bolova, te obezbeđivanje mirnog i udobnog sna koji mnogo znači za vaše opšte zdravlje.

 

Ovaj naš vrhunski  proizvod je proizveden u skladu sa svetskim priznatim tekstilnim standardom STANDARD 100 kompanije OEKO-TEX®

Kvalitetan jastuk

Zahvaljujući kvalitetnim materijalima i pažljivom dizajnu, jastuk Contour Mali je izuzetno dugotrajan. Održava svoj oblik tokom vremena, pružajući vam dugoročnu podršku za vrat tokom spavanja. Takođe, ovaj ergonomski  jastuk je hipoalergeni proizvod, što ga čini pogodnim za ljude sa alergijama ili astmom.
 
Ako tražite memory jastuk koji će pružiti savršenu podršku za vaš vrat i doprineti kvalitetnom snu, memory jastuk Contour Mali je pravi izbor.
 
O  brojnim zdravstvenim prednostima memory jastuka u odnosu na klasične jastuke  i njihovom uticaju na kvalitet vašeg života i brojnim benefitima možete opširnije pročitati i saznati  u odličnom tekstu na ovom istom našem sajtu  na blogu klikom na ovde.

1 recenzija za Memory jastuk Contour mali

 1. Dusan

  Od kada sam kupio ovaj jastuk vise se ne budim tokom noc i bolji mi je san

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 • MEMORY JASTUK

  Memory jastuk Contour veliki

   

  Pruža vrhunsku podršku i mekoću za vašu glavu i vrat

 • anatomski jastuci

  Memory jastuk-Memory classic

  Tačkasta elastičnost i mogućnost savršenog prilagođavanja pene 

 • ANATOMSKI DUŠECI

  Dušek Ortopedik

  Dušek Ortopedik

  Obezbeđuje tvrđi oslonac i udobnost

 • MEMORIJSKA PENA

  Dušek Balance

  Dušek Balance

  Termoelastična pena ima svojstvo da reaguje u dodiru sa toplotom

 • ANTIALERGIJSKI DUŠECI

  Dušek Hr Double

  Izuzetno je fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti

Način plaćanja

100% sigurno plaćanje

Jeftin transport

brza dostava

Povrat novca

reklamacije

24/7 h podrška

uvek smo tu za vas