Dušeci Ns foam

Prodaja dušeka-Dušeci za vaše lepše snove

Memory jastuk-Memory classic

(1 customer reviews)
2,100.00рсд
Kategorija: Oznaka:
Slobodno nas kontaktirajte i naručite proizvod sa dimenzijama koje vama odgovaraju ako vam je potreban proizvod sa jedinstvenim specifikacijama.

Jastuk memory classic  60x40x12cm

Memory jastuk Classic,sastoji se od memory pene velike gustine 50kg/m3, debljina jastuka je 13cm ,jastuk je uradjen  na Cnc mašini i ima oblik sapuna.

Opis

Memory jastuk-Memory classic je proizveden od strane priznate kompanije Ns foam, donosi najviši nivo udobnosti i podrške svakoj osobi koja nastoji da poboljša kvalitet svog sna. Ovaj anatomski  jastuk, napravljen sa najkvalitetnijom memory penom velike gustine 50kg/m3, pruža neuporedivu podršku i izuzetnu udobnost. Evo nekoliko ključnih karakteristika koje čine Memory jastuk Classic posebnim:

Izuzetna udobnost

Ovaj jastuk napravljen je od memory pene velike gustine 50kg/m3 koja se prilagođava konturama vaše glave i vrata. Savršeno se oblikuje prema vašem telu, pružajući potrebnu potporu i oslobađajući pritisak sa ključnih tačaka. Osetićete trenutni osećaj relaksacije i utonuti u  dublji san.

Savršena debljina

Memory jastuk Classic ima posebnu debljinu od 13cm koja obezbeđuje adekvatnu podršku za vašu glavu i vrat. Ova dimenzija je pažljivo odabrana kako bi se postigla optimalna ravnoteža između udobnosti i funkcionalnosti. Bez obzira na to da li preferirate više ili manje jastuka, Classic će biti savršeno prilagođen vašim potrebama.

Precizna izrada

Jastuk Classic je proizveden uz pomoć napredne CNC mašine, garantujući vrhunsku preciznost i detalje u njegovom obliku. Inspirisan oblikom sapuna, ovaj jastuk će se elegantno uklopiti u bilo koje okruženje. Sa svojom modernom estetikom i prefinjenim dizajnom, Memory jastuk-Memory classic donosi dodir luksuza svakoj spavaćoj sobi.

Hipoalergen i lako održavanje

Kako bi se zadovoljile razne potrebe korisnika, jastuk Classic je hipoalergen i pogodan za sve tipove spavača. Antialergijske osobine jastuka pružaju osećaj svežine i čistoće tokom cele noći. Takođe, jastuk je vrlo jednostavan za održavanje – možete ga prati u veš mašini kako biste održali svežinu i čistoću.
 
Ovaj anatomski jastuk je proizveden u skladu  sa standardom „STANDARD 100 kompanije OEKO-TEX®“  .
 
O brojnim  prednostima memory jastuka u odnosu na klasične jastuke možete više  saznati  u stručnom tekstu na ovom istom  našem web šopu  klikom na ovde.
 
Memory jastuk-Memory classic sa svojim neodoljivim udobnim karakteristikama i vrhunskom podrškom, donosi preobražaj spavanju. Obezbedite sebi vrhunski komfor i podršku tako što ćete poručiti Memory jastuk Classic iz našeg web shopa danas.
 

1 recenzija za Memory jastuk-Memory classic

 1. Dimitrije

  Spavam kao beba!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 • MEMORY JASTUK

  Memory jastuk Contour veliki

   

  Pruža vrhunsku podršku i mekoću za vašu glavu i vrat

 • anatomski jastuci

  Memory jastuk-Memory classic

  Tačkasta elastičnost i mogućnost savršenog prilagođavanja pene 

 • ANATOMSKI DUŠECI

  Dušek Ortopedik

  Dušek Ortopedik

  Obezbeđuje tvrđi oslonac i udobnost

 • MEMORIJSKA PENA

  Dušek Balance

  Dušek Balance

  Termoelastična pena ima svojstvo da reaguje u dodiru sa toplotom

 • ANTIALERGIJSKI DUŠECI

  Dušek Hr Double

  Izuzetno je fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti

Način plaćanja

100% sigurno plaćanje

Jeftin transport

brza dostava

Povrat novca

reklamacije

24/7 h podrška

uvek smo tu za vas