Dušeci Ns foam

Prodaja dušeka-Dušeci za vaše lepše snove

Memory jastuk Contour veliki

(1 customer reviews)
1,800.00рсд
Kategorija: Oznaka:
Slobodno nas kontaktirajte i naručite proizvod sa dimenzijama koje vama odgovaraju ako vam je potreban proizvod sa jedinstvenim specifikacijama.

Jastuk Contour Veliki  50 x 35 x 13/11cm

Memory jastuk Contour veliki se sastoji od velike gustine memory pene 50kg/m3. Debljina jastuka je 13cm sa jedne strane i 11cm sa druge strane ,ovalnog je oblika kako bi omogućio bolju potporu za vrat.

Opis

Predstavljamo Vam Memory jastuk Contour veliki, vrhunski proizvod kompanije Ns foam. Ovaj jastuk  je dizajniran da pruži izuzetnu podršku i udobnost tokom vašeg sna.

Memory jastuk Contour veliki je oblikovan sa jedne strane debljinom od 13 cm, dok je sa druge strane debljine od 11 cm. Ovaj ovalni oblik omogućava prilagođavanje boljoj potpori za vrat i obezbeđuje optimalnu udobnost. Izrađen je od visokokvalitetne memory pene velike gustine od 50 kg/m3 . Zato ovaj jastuk  pruža vrhunsku podršku i mekoću za vašu glavu i vrat.

Memory pena reaguje na toplotu i pritisak tela, prilagođavajući se konturama vašeg vrata i glave kako bi jastuk pružo optimalnu podršku i održao pravilan položaj kičme tokom celu noći. Jastuk Contour veliki je idealan izbor za sve one koji žele da ublaže napetost i bol u vratu, kao i za ljude koji spavaju na boku ili leđima.

Memory jastuk Contour veliki-NSFOAM

Pruža prirodno poravnanje kičmenog stuba, smanjuje stres na zglobovima i mišićima i omogućava vam da se probudite odmorni i bez bola.

 
Memory jastuci su sve popularniji izbor među ljudima koji žele da poboljšaju kvalitet svog sna. Ovi jastuci su posebno dizajnirani sa materijalom koji se prilagođava obliku tela i obezbeđuje podršku glave i vrata. Evo nekoliko prednosti koje uz njih dolaze:

Prilagođavanje obliku tela

Memory jastuci su napravljeni od visokokvalitetne pene koja reaguje na toplotu tela. Kada se jastuk zagreje od tela, pomaže u stvaranju individualnog otiska, pružajući idealno prilagođenu podršku. To znači da će se jastuk oblikovati prema vašoj glavi i vratu, pružajući optimalnu udobnost.

Smanjenje pritiska

Memory jastuci imaju sposobnost da ravnomerno rasporede težinu tela, što smanjuje pritisak na određene tačke kao što su glava, vrat i ramena. Ovo može pomoći u smanjenju nelagode, kao što su bolovi u vratu ili ramenima, omogućavajući opuštanje mišića i bolji san.

Izolacija pokreta

Još jedna prednost memory jastuka je smanjenje prenosa pokreta. To znači da će vam partner ili osoba pored vas moći da se pomeraju i okreću, a da to ne ometa vaš san. Materijali koji se koriste u memory jastucima apsorbuju i smanjuju pokretanje tako da možete da uživate u neprekidnom snu.

Hipoalergeni materijali

Mnogi memory jastuci su izrađeni od hipoalergenih materijala, što ih čini odličnim izborom za ljude koji pate od alergija ili astme. Ovi jastuci su otporni na grinje, prašinu i druge alergene, čime obezbeđuju zdraviju i čišću spavaću okolinu.

Trajnost

Kvalitetni memory jastuci su izuzetno dugotrajni i zadržavaju svoj oblik tokom vremena. To znači da se neće raspasti, spljoštiti ili izgubiti svoju podršku tokom vremena, pružajući vam dugoročno zadovoljstvo

 Ovaj memory jastuk je proizveden u skladu sa standardom STANDARD 100 kompanije OEKO-TEX®

Pored izvanredne udobnosti i podrške, ovaj anatomski jastuk ima i antibakterijske i antimikrobne karakteristike, čime se osigurava čist i higijenski prostor za spavanje.

Investirajte u svoju udobnost i kvalitet sna sa Memory jastukom “ Contour veliki „od Ns foam. Njegova visokokvalitetna memory pena i poseban dizajn pružaju optimalnu udobnost i garantuju pravilno poravnanje kičme. Osetite razliku sa anatomskim Memory jastukom Contour veliki i dozvolite sebi luksuzan i zdrav san koji zaslužujete.
 
O prednostima memory jastuka sa anatomskim svojstvima možete više  saznati  u tekstu na ovom istom sajtu klikom na ovde.
 

1 recenzija za Memory jastuk Contour veliki

 1. Bogdan

  Odličan jastuk, sve preporuke.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 • MEMORY JASTUK

  Memory jastuk Contour veliki

   

  Pruža vrhunsku podršku i mekoću za vašu glavu i vrat

 • anatomski jastuci

  Memory jastuk-Memory classic

  Tačkasta elastičnost i mogućnost savršenog prilagođavanja pene 

 • ANATOMSKI DUŠECI

  Dušek Ortopedik

  Dušek Ortopedik

  Obezbeđuje tvrđi oslonac i udobnost

 • MEMORIJSKA PENA

  Dušek Balance

  Dušek Balance

  Termoelastična pena ima svojstvo da reaguje u dodiru sa toplotom

 • ANTIALERGIJSKI DUŠECI

  Dušek Hr Double

  Izuzetno je fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti

Način plaćanja

100% sigurno plaćanje

Jeftin transport

brza dostava

Povrat novca

reklamacije

24/7 h podrška

uvek smo tu za vas