Dušeci Ns foam

Dušeci za vaše lepše snove

Veleprodaja sundjera -Proizvodnja i prodaja dušeka- NS FOAM d.o.o.

Ns foam je kompanija koja se specijalizovala za proizvodnju dušeka i memory jastuka visokog kvaliteta.  Pored toga bavimo se i preradom i disribucijom ( veleprodajom) poliuretanske pene tj. sunđera i repromaterijala za reparaciju i proizvodnju  nameštaja.  Pored proizvodnje dušeka i memory jastuka, takođe se uspešno bavimo i veleprodajom sundjera, što nam omogućuje da našim klijentima obezbedimo različite vrste pena, poput termo-pene, memorijske pene i HR pene, što nam daje mogućnost da ispunimo širok spektar zahteva klijenata. 

Proizvodnja dušeka i memory jastuka

Proces proizvodnje dušeka i memory jastuka u Ns foam-u uključuje svestrani pristup koji obuhvata pažljivu selekciju sirovina, kontrolu kvaliteta i preciznost u izradi kako bi se osigurao vrhunski kvalitet proizvoda. Ako tražite pouzdanog proizvođača dušeka i memory jastuka, ili veleprodaju sundjera, kontakirajte nas i saznajte više o našim proizvodima i uslugama. Zadovoljstvo kupaca nam je najveći prioritet, tako da ćemo se postarati da dobijete proizvode vrhunskog kvaliteta po pristupačnoj ceni i uslugu koja će vas zadovoljiti.

Svi naši proizvodi su proizvedeni  u skladu sa  svetskim standardom  100 oeko-tex uz pomoć najsavremenijih tehnologija. Standard 100 kompanije Oeko-Tex ima za cilj da potrošačima učini jasnim da su označeni tekstilni proizvodi prošli laboratorijska ispitivanja na širok spektar štetnih supstanci i da je proizvod bezbedan za upotrebu a takođe potvrđuju društveno i ekološki prihvatljive uslove u proizvodnim pogonima.

Osoblje u našem maloprodajnom  objektu i tim koji vodi ovu online prodavnicu Vam je uvek na usluzi spreman  da čuje Vaše sugestije, potrebe i ideje i  sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći u odabiru odgovarajućeg proizvoda koji će zadovoljiti  sve vaše potrebe. Pozovite nas telefonom ili nas online kontaktirajte ! Uverite se da ogroman broj ljudi koji nam je ukazao poverenje je u pravu  i probajte NS FOAM dušeke i ostale naše proizvode.

PUNI NAZIV

NS FOAM DOO ŠABAC

Adresa

Šabački put b.b. Klenak- Vojislava Ilića 54 Šabac

MATIČNI BROJ

21231061

PORESKI BR

109723545

TEKUĆI RAČUN:SRBIJA-OTP BANKA

325-9500500282077-96

PRAVNI OBLIK

DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU

DEVIZNI RAČUN-OTP BANKA

325-9601500282078-73

DATUM OSNIVANJA:

3.10.2016.

Prodaja I proizvodnja dušeka--NS FOAM-Srbija-Šabac-
Prodaja dušeka- NS FOAM-Srbija-Šabac-