Dušeci Ns foam

Dušeci za vaše lepše snove

Uslovi korišćenja i kupovine

PUNI NAZIV

NS FOAM DOO ŠABAC

Adresa

Šabački put b.b. Klenak- Vojislava Ilića 54 Šabac

MATIČNI BROJ

21231061

PORESKI BR

109723545

TEKUĆI RAČUN:SRBIJA

275-0010227902682-35SOCIETE GENERALE BANKA SRBIJA A.D. BEOGRAD

PRAVNI OBLIK

DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU

DEVIZNI RAČUN

275-0010227902679-44 SOCIETE GENERALE BANKA SRBIJA A.D. BEOGRAD

DATUM OSNIVANJA:

3.10.2016.

Posetom ili kupovinom na ovoj online prodavnici nsfoam.com prihvatate sledeće uslove korišćenja i kupovine koji su navedeni u daljem tekstu. Predlažemo Vam da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa opštim pravilima koja primenjujemo.

Kupac robu kupuje tako što je prvo na njenoj pojedinačnoj stranici ,,dodaje u korpu“, a zatim u korpi revidira i zaključuje porudžbinu. Nakon zaključenja porudžbine na  webshop-u kupac e-mailom dobija potvrdu porudžbine sa rekapitulacijom svih stavki. Račun za robu kupac dobija sa robom.

Zaštita privatnosti korisnika

Sasvim smo svesni činjenice da je za Vas važno da znate da su nam, kada posećujete naš vebsajt i koristite naše usluge, dostupne neke informacije o vama i mi se  obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca! Prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima i posetiocima u skladu  sa pozitivnim  poslovnim običajima. Više detalja o  našoj politici privatnosti pročitajte klikom  ovde u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Komentari

Kada posetioci  ostave komentare  i recenzije na stranici na ovome sajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca string korisničkog agenta pretraživača kako bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte. Mi kao NS FOAM DOO ŠABAC  zadržavamo  pravo da ne odobrimo  i ne objavimo komentare koji su zlonamerni, sadrže proste i vulgarne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti odmah uklonjeni bez prethodnog obaveštenja. 

Plaćanje,cene i PDV

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima.  PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova. Sve cene prikazane na internet prodavnici su sa uračunatim 20% porezom na dodatnu vrednost (PDV).

PLAĆANJE MOŽETE OBAVITI NA DVA NAČINA:

  1. Plaćanje pouzećem (plaćanje kuriru prilikom preuzimanja pošiljke)
  2. Virmanski (uplatnicom na šalteru banke ili pošte, nalogom za prenos ili  e-bankingom  i kada vam kurir dostavi  naš proizvod potrebno je samo da preuzmete paket. )

Dostava robe

NS FOAM- proizvodnja i prodaja dušeka  vrši dostavu svojih proizvoda na teritoriji cele Republike Srbije pomoću  ovlašćene kurirske službe a  rok isporuke  garantovano je od 3- 5 radnih dana. Kurirska služba će Vam prilikom uručenja naplatiti trošak isporuke. Dostava poručenih proizvoda se obavlja odmah ako je plaćanje pouzećem ili putem kartice a ukoliko je vaša uplata virmanska  onda dostavljamo po evidentiranju vaše uplate. U slučaju kada je roba oštećena za vreme transporta, potrebno je da nam prijavite odmah na naš email  ns.foam@gmail.com  ili POZOVITE na naš broj  telefona 064 8614565  najkasnije 24 sata nakon prijema pošiljke zbog roka na reklamaciju ovlašćenoj kurirskoj službi.

Pre predaje poručene robe kurirskoj službi, naši zaposleni će je detaljno proveriti i osigurati da na njoj nema vidljivih oštećenja. Roba će biti pakovana na način koji sprečava njeno oštećenje u prevozu. Prilikom preuzimanja robe od kurirske službe, kupac je dužan da je pregleda i za sva eventualna oštećenja uloži prigovor licu koje vrši isporuku. 

Reklamacija

Naša želja  i imperativ je da Vi  kao kupac budete  UVEK zadovoljni našim proizvodima  i mi želimo da sa vama ostvarimo dugoročan odnos poverenja  na obostrano zadovoljstvo. Kupac u celosti zadovoljan našim proizvodima je naša poslovna politika  i to je naš  cilj. Ako se slučajno zadesi da budete nezadovoljni dostavljenim  našim proizvodom, mi garantujemo da će vaš prigovor biti primljen i  rešen u skladu sa važećim  zakonskim normama. U slučaju potrebe  reklamacije kontaktirajte nas na naš email  ns.foam@gmail.com  ili najbolje na naš broj  telefona 064 8614565.

Tokom preuzimanja robe od kurirske službe, kupac je dužan da je pregleda i za sva eventualna oštećenja uloži prigovor licu koje vrši isporuku. Ukoliko kupac nakon preuzimanje pošiljke (po odlasku predstavnika kurirske službe) na robi primeti fizička oštećenja nastala tokom prevoza, może ih u roku od 24 h prijaviti na adresu ns.foam@gmail.com  Reklamacije podnete na ovaj način ćemo detaljno ispitati sa kurirskom službom, ali zadržavamo pravo da ih odbijemo. Reklamacije na fizička oštećenja podnete nakon više od 24 h od trenutka isporuke  ne mogu biti uvažene.

Pravo na odustajanje od kupovine robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS) kupovina preko naše prodajne internet stranice nsfoam.com smatra se prodajom na daljinu.

Vi kao naš kupac imate zakonsko pravo da odustanete od ugovora zaključenog na daljinu, tojest izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim troškova koji su posledica izričitog zahteva potrošača za dostavu koja odstupa od najjeftinije uobičajene dostave koju je ponudio trgovac. Vi možete napisati  izjavu o odustajanju od ugovora  na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija. Izjava o odustanku od ugovora kod ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuju izvan poslovnih prostorija smatra se blagovremenom ukoliko je poslata trgovcu u roku od 14 dana od dana preuzimana robe. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje od kupovine robe.Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne može vratiti. Moguće je vratiti samo proizvode koji su nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži, sa svim dodacima i propratnom dokumentacijom. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan i to u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku. 

U slučaju nezadovoljstva  kupljenom robom  kupac ima pravo da je vrati u roku od 14 dana od dana isporuke, i to tako što će poslati pisano obaveštenje na e-mail adresu  ns.foam@gmail.com  ili na adrese- Šabački put b.b. Klenak ili Vojislava Ilića 54 Šabac

Garancija

Za sve naše proizvode važi proizvođačka garancija iza koje stojimo. Po dve godine dajemo garanciju za  jastuke i naddušeke i 2 godine  garancije za dušeke.

Prodaja dušeka- NS FOAM-Srbija-Šabac-
Prodaja dušeka--NS FOAM-Srbija-Šabac-