Dušeci Ns foam

Prodaja dušeka-Dušeci za vaše lepše snove

Dušek Ortopedik

(0 customer reviews)
18,270.00рсд38,040.00рсд
Šifra proizvoda: 6745643543 Kategorija: Oznake: , ,
Slobodno nas kontaktirajte i naručite proizvod sa dimenzijama koje vama odgovaraju ako vam je potreban proizvod sa jedinstvenim specifikacijama.

Dušek Ortopedik spada u kategoriju srednje tvrdih dušeka ,sastoji se od 10cm Sky Cell pene gustine 25kg/m3 + 10cm Sky Cell HR pene velike gustine 35kg/m3 .Dušek poseduje tvrdju i mekšu stranu. Debljina dušeka uključujuci navlaku je 22cm.

Opis

Tvrdoća dušeka H4-NSFOAM DUŠECI

Predstavljamo Vam dušek Ortopedik, proizvod kompanije Ns foam, koji je dizajniran kako bi zadovoljio zahtevne potrebe osoba koje preferiraju srednje tvrd dušek (tvrdoća H4).

 

Želimo da budete sigurni  da ćete  pronađete savršen dušek  za spavanje koji će vam pružiti ne samo udobnost, već i podršku koja je potrebna za dobar san. Zato vam predstavljamo našu tabelu tvrdoće dušeka od H1 do H5.

 

Ako vam je potrebna dodatna podrška, dušeci tvrdoće H4 su pravi izbor za vas. Ovi dušeci su čvrsti, stabilni i pružaju čvršću površinu za spavanje. Idealan izbor za ljude sa specifičnim zdravstvenim potrebama ili onima koji preferiraju tvrđu podlogu.

Ortopedik je idealan izbor za one koji žele kombinaciju podrške kičmi i udobnosti tokom noći . Ovaj dušek se sastoji od 10 cm Sky Cell pene gustine 25 kg/m3, koja pruža udobnost i smanjuje pritisak prilikom spavanja. Sadrži  10 cm Sky Cell HR pene velike gustine 35 kg/m3, koja pruža izuzetno dobru potporu kičmi i osigurava održavanje pravilnog položaja tela.

Mekša i tvrdja strana dušeka

Jedna od karakteristika dušeka Ortopedik je opcija tvrđe i mekše strane. Tvrđa strana pruža stabilnost i podršku kičmi, dok mekša strana pruža dodatnu udobnost i prilagođava se konturama tela. Debljina dušeka Ortopedik uključujući i navlaku je 22 cm, što omogućava idealnu ravnotežu između udobnosti i prilagodljivosti.
Navlaka dušeka je kvalitetna i izrađena od materijala koji je prozračan i otporan na alergene, čime se dodatno poboljšava kvalitet sna.

Idealan anatomski dušek

Izaberite dušek Ortopedik i uživajte u idealnom balansu podrške i udobnosti tokom spavanja. Pronađite svoju savršenu stranu – tvrđu ili mekšu, u zavisnosti od Vaših individualnih potreba. Neka dušek Ortopedik postane Vaše sigurno utočište za odmor i obnovu energije svake noći! Čovek u proseku provede trećinu svog života na dušeku a izbor dušeka na kojem ćete se odmarati, spavati i provoditi dragoceno slobodno vreme veoma je važan za vaše fizičko i psihičko zdravlje. Tačkasta elastičnost i savršena prilagodljivost pene je ono što ih čini superiornijim i udobnijim u odnosu na dušeke s oprugama.

Visoki proizvodni i ekološki standardi

Svaki  naš proizvod je proizveden u skladu sa standardom “ STANDARD 100 kompanije OEKO-TEX®“. Dušeci su napravljeni od materijala koji nisu štetni po vaše zdravlje! Od materijala koji su nežni prema vama! Pri proizvodnji naših dušeka nismo ugrozili životnu sredinu.

Poštujemo ekološke standarde! Kako kvalitet vašeg  sna i dušek za krevete utiču na vaše opšte zdravstveno stanje  i kvalitet života,saznajte  u tekstu na ovom istom sajtu klikom ovde.

Dodatne informacije

Odaberi veličinu

80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 80 x 190 cm, 90 x 190 cm, 120 x 190 cm, 140 x 190 cm, 160 x 190 cm, 180 x 190 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dušek Ortopedik“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 • MEMORY JASTUK

  Memory jastuk Contour veliki

   

  Pruža vrhunsku podršku i mekoću za vašu glavu i vrat

 • anatomski jastuci

  Memory jastuk-Memory classic

  Tačkasta elastičnost i mogućnost savršenog prilagođavanja pene 

 • ANATOMSKI DUŠECI

  Dušek Ortopedik

  Dušek Ortopedik

  Obezbeđuje tvrđi oslonac i udobnost

 • MEMORIJSKA PENA

  Dušek Balance

  Dušek Balance

  Termoelastična pena ima svojstvo da reaguje u dodiru sa toplotom

 • ANTIALERGIJSKI DUŠECI

  Dušek Hr Double

  Izuzetno je fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti

Način plaćanja

100% sigurno plaćanje

Jeftin transport

brza dostava

Povrat novca

reklamacije

24/7 h podrška

uvek smo tu za vas