Dušeci Ns foam

Prodaja dušeka-Dušeci za vaše lepše snove

Dušek Memory basic

(2 customer reviews)
14,970.00рсд27,930.00рсд
Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: , ,
Slobodno nas kontaktirajte i naručite proizvod sa dimenzijama koje vama odgovaraju ako vam je potreban proizvod sa jedinstvenim specifikacijama.

Dušek Memory Basic spada u kategoriju tvrdjih dušeka, sastoji se od 15cm Sky Cell pene gustine 25kg/m3 + 5cm memory pene gustine 50kg/m3. Dušek ima tvrdju i mekšu stranu. Debljina dušeka uključujući i navlaku je 22cm.

Opis

Tvrdoća dušeka H4-NSFOAM DUŠECI

Dušek Memory Basic, proizveden od strane renomirane kompanije Ns foam  predstavlja izvanredan izbor za one koji preferiraju tvrđe dušeke (tvrdoća H4). Napravljen od visokokvalitetnih materijala, ovaj dušek kombinuje funkcionalnost i udobnost kako bi vam pružio kvalitetan san. 

 

Znamo koliko je važno pravilno odabrati dušek koji će vam pružiti udobnost i podršku tokom sna. Upravo zbog toga želimo da vam predstavimo našu tabelu tvrdoće dušeka od H1 do H5. Naša tabela tvrdnoće vam pruža pregled različitih nivoa tvrdoće dušeka kako biste mogli da donesete najbolji izbor za sebe. Svaki dušek je oznacen sa stepenom tvrdoće od H1, što predstavlja najmekši dušek, do H5, koji predstavlja najtvrđi dušek.

 
Dušeci sa oznakom H4 su srednje tvrdi dušeci koji pružaju stabilnost i podršku tokom sna. Ovi dušeci su idealni za ljude koji vole i tvrđu površinu za spavanje, ali sa odgovarajućom udobnošću.
 
 
Udobnost i podrška susreću se u našem  dušeku- Dušek Memory basic

Dvostruka udobnost 

Dušek  ima jedinstven dizajn sa tvrđom i mekšom stranom. Ovo vam pruža mogućnost da izaberete udobnost koja vam najbolje odgovara. Ako više volite tvrđi osećaj tokom spavanja, možete se osloniti na tvrđu stranu dušeka. Ako vam je potrebna nešto više mekoće, jednostavno okrenite dušek i uživajte u njegovoj mekšoj strani.

Kvalitetan materijal 

 Memory Basic sastoji se od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i udobnost. Sa 15 cm Sky Cell pene gustine 25kg/m3 i dodatnih 5 cm memory pene gustine 50kg/m3, ovaj dušek pruža optimalnu potporu za vaše telo, prilagođavajući se vašim konturama i obezbeđujući ravnotežu između komfora i podrške.

Debljina i dimenzije 

 Memory Basic ima svega 22cm debljine, uključujući i navlaku. Ova dimenzija obezbeđuje kompaktnost i praktičnost, posebno za manje prostorije. Bez obzira na to da li ga postavljate u spavaću sobu, gostinjsku sobu ili druge prostorije, Memory Basic dušek će vam pružiti izuzetnu podršku i udobnost.

Prilagođena podrška 

Zahvaljujući svom dizajnu, ovaj dušek  pruža prilagođenu podršku za vaše telo. Obezbeđivanjem prave ravnoteže između mekoće i tvrdoće, pomaže u održavanju pravilne postave kičme tokom sna. Ovo je posebno korisno za ljude koji imaju probleme sa kičmom ili žele da osiguraju optimalno držanje tela tokom spavanja.

Dušek Memory Basic predstavlja idealan izbor za one koji traže tvrđu opciju sa visokim kvalitetom i prilagođenom podrškom .

 

Ovaj anatomski dušek je proizveden u skladu sa  svetskim standardom STANDARD 100 kompanije OEKO-TEX®.

 

Kako izabrati dušek za krevet možete pročitati na ovome istom sajtu klikom na ovde. Naručite ovaj kvalitetni dušek za krevete  preko našeg web shopa već danas i doživite neodoljivu kombinaciju udobnosti i podrške sa dušekom Memory Basic.

 

Dodatne informacije

Odaberi veličinu

80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 80 x 190 cm, 90 x 190 cm, 120 x 190 cm, 140 x 190 cm, 160 x 190 cm, 180 x 190 cm

2 recenzije za Dušek Memory basic

 1. Jana

  Odlican dusek, za svaku preporuku.

 2. Ana

  Veoma smo zadovoljni izborom ovog dušeka. Odlična saradnja, dostava i konsultacije u odabiru. Svaki dogovor ispoštovan!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 • MEMORY JASTUK

  Memory jastuk Contour veliki

   

  Pruža vrhunsku podršku i mekoću za vašu glavu i vrat

 • anatomski jastuci

  Memory jastuk-Memory classic

  Tačkasta elastičnost i mogućnost savršenog prilagođavanja pene 

 • ANATOMSKI DUŠECI

  Dušek Ortopedik

  Dušek Ortopedik

  Obezbeđuje tvrđi oslonac i udobnost

 • MEMORIJSKA PENA

  Dušek Balance

  Dušek Balance

  Termoelastična pena ima svojstvo da reaguje u dodiru sa toplotom

 • ANTIALERGIJSKI DUŠECI

  Dušek Hr Double

  Izuzetno je fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti

Način plaćanja

100% sigurno plaćanje

Jeftin transport

brza dostava

Povrat novca

reklamacije

24/7 h podrška

uvek smo tu za vas