Dušeci Ns foam

Prodaja dušeka-Dušeci za vaše lepše snove

Dušek Balance

(2 customer reviews)
19,470.00рсд38,040.00рсд
Šifra proizvoda: 6745643543-2 Kategorija: Oznake: , ,
Slobodno nas kontaktirajte i naručite proizvod sa dimenzijama koje vama odgovaraju ako vam je potreban proizvod sa jedinstvenim specifikacijama.

Dušek Balance spada u kategoriju srednje tvrdih dušeka, sastoji od 14 cm Sky Cell pene velike gustine 35kg/m3 + 5cm HR pene gustine 35kg/m3 + 5cm HR pene gustine 30kg/m3 . Dušek poseduje tvrdju i mekšu stranu. Debljina dušeka uključujući i navlaku je 26cm.

Opis

Dušeci sa oznakom H3 su srednje tvrdi dušeci koji pružaju stabilnost i podršku tokom sna.

Predstavljamo Vam dušek Balance, proizvod kompanije Ns foam, koji će zadovoljiti Vaše potrebe za udobnim i kvalitetnim spavanjem. Balance je srednje tvrd dušek (tvrdoća H3) idealan za one koji preferiraju srednji nivo podrške i udobnosti tokom noći.

 

Tabela tvrdoće nam omogućava da klasifikujemo dušeke prema njihovim karakteristikama. Da bismo vam olakšali izbor, svaki dušek je označen od H1 do H5, pri čemu su niže oznake namenjene onima koji preferiraju mekše dušeke, dok su više oznake namenjene onima koji preferiraju tvrđe dušeke.

 
Za one koji su u potrazi za srednje tvrdim dušekom, tu je H3 kategorija. Ovi dušeci pružaju optimalnu ravnotežu između mekote i tvrdoće, pružajući vam udobnost i podršku tokom celu noć.
 
Dušek Balance je izrađen od visoko gustih materijala koji pružaju izuzetnu podršku i osiguravaju dugotrajnost. Sastoji se od 14 cm Sky Cell pene velike gustine 35 kg/m3 koja omogućava optimalnu anatomsku podršku. Takodje  sadrži i 5 cm HR pene gustine 35 kg/m3 i 5 cm HR pene gustine 30 kg/m3 koje doprinose dodatnoj udobnosti i prilagođavanju obliku tela.

Mekša i tvrdja strana dušeka

Ono što čini dušek  Balance posebnim je opcija tvrđe i mekše strane. Deo dušeka za spavanje  je dizajniran da bude malo tvrđi, pružajući podršku kičmi i održavajući pravilan položaj tela. Drugi deo je mekši, prilagođavajući se konturama tela i pružajući osećaj luksuzne udobnosti.
 
Dušek Balance ima debljinu od 26 cm, uključujući i navlaku. Ova kombinacija slojeva i visina dušeka osiguravaju optimalno balansiranu površinu za spavanje, pružajući Vam neophodnu podršku i udobnost.
 
Dušek sa Sky Cell penom je vrhunski izbor za sve one koji žele da transformišu svoje iskustvo spavanja na viši nivo. Ovaj izuzetno inovativan materijal nudi niz prednosti koje će vam pružiti neuporedivu udobnost i podršku. Evo zašto biste trebali razmotriti kupovinu dušeka sa Sky Cell penom:

Nebeski udoban osećaj

Sky Cell pena ima jedinstvenu mekoću koja pruža osećaj kao da spavate na oblacima. Mekoća se prilagođava konturama vašeg tela, omogućavajući ravnomerno raspoređivanje pritiska i smanjenje tačaka stresa na kojima se obično javljaju nelagodnosti.

 Poboljšana podrška

Dušek sa Sky Cell penom pruža izvanrednu podršku za zglobove i kičmu. Materijal se prilagođava obliku tela, održavajući pravilan položaj kičme tokom celog sna. Bez obzira na vašu težinu ili položaj, dušek će vam pružiti optimalnu podršku koja vam je potrebna.

Uspostavljanje idealne temperature

Sky Cell pena ima poseban sistem ventilacije koji omogućava slobodan protok vazduha kroz dušek. Ovo sprečava zadržavanje toplote i vlagu, što znači da ćete se osećati osveženo i prijatno tokom cele noći. Uživajte u optimalnoj temperaturi za spavanje koja će vam omogućiti miran i kvalitetan san.

Hipoalergenske osobine

Sky Cell pena je otporna na buđ i prašinu, čineći je savršenim rešenjem za osobe sklone alergijama. Pored toga, ovaj materijal je antibakterijski, sprečavajući razvoj mikroorganizama i pružajući vam čist i zdrav san.

Trajnost i dugotrajnost

Dušeci sa Sky Cell penom su izuzetno dugotrajni i zadržavaju svoj oblik i komfor tokom vremena. Investirajte u kvalitetan dušek koji će trajati godinama i pružiti vam izuzetno iskustvo spavanja. Izaberite dušek Balance i iskusite vrhunski komfor tokom noći! Uživajte u jedinstvenom osećaju mekoće ili se opustite na tvrđoj strani, prilagođavajući Vaše želje i potrebe. Neka Balance postane ključni element Vašeg idealnog sna i odmora. Kako  kvalitet sna i dušeka utiču na vaš život saznajte  klikom  na  ovde.

Dušek poseduje sertifikat STANDARD 100 kompanije OEKO-TEX®

 

Dodatne informacije

Odaberi veličinu

80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 80 x 190 cm, 90 x 190 cm, 120 x 190 cm, 140 x 190 cm, 160 x 190 cm, 180 x 190 cm

2 recenzije za Dušek Balance

 1. Илке

  Јако сам задовољан са куповином овог душека, све препоруке. Сјајна сарадња.

 2. Bojan

  Dušek izuzetno udoban!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 • MEMORY JASTUK

  Memory jastuk Contour veliki

   

  Pruža vrhunsku podršku i mekoću za vašu glavu i vrat

 • anatomski jastuci

  Memory jastuk-Memory classic

  Tačkasta elastičnost i mogućnost savršenog prilagođavanja pene 

 • ANATOMSKI DUŠECI

  Dušek Ortopedik

  Dušek Ortopedik

  Obezbeđuje tvrđi oslonac i udobnost

 • MEMORIJSKA PENA

  Dušek Balance

  Dušek Balance

  Termoelastična pena ima svojstvo da reaguje u dodiru sa toplotom

 • ANTIALERGIJSKI DUŠECI

  Dušek Hr Double

  Izuzetno je fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti

Način plaćanja

100% sigurno plaćanje

Jeftin transport

brza dostava

Povrat novca

reklamacije

24/7 h podrška

uvek smo tu za vas