Dušeci Ns foam

Prodaja dušeka-Dušeci za vaše lepše snove

Naddušek

(1 customer reviews)
7,200.00рсд13,350.00рсд
Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznaka:
Slobodno nas kontaktirajte i naručite proizvod sa dimenzijama koje vama odgovaraju ako vam je potreban proizvod sa jedinstvenim specifikacijama.

Naddušek se sastoji od 6cm Memory pene velike gustine 50kg/m3. Navlaka je skidajuća i može se prati u mašini na 40°. Naddušeci se koriste kako bi omekšali postojeci dušek i produžili njegovu dugotrajnost.

Opis

Naš naddušek se sastoji od sloja Memory pene velike gustine od 6 cm, sa neverovatnim pritiskom na telo i sposobnostima prilagođavanja obliku tela. Ova visokokvalitetna pena smanjuje pritisak na vaše zglobove i mišiće, omogućavajući vam da se probudite odmorni i bez bola. Jedinstvena skidajuća navlaka dodatno poboljšava praktičnost našeg naddušeka. Navlaka se može lako skinuti i prati u mašini na 40°, čime se osigurava higijenska i čista površina za spavanje. Ovo je posebno pogodno za ljude koji su skloni alergijama ili žele održavati svoj naddušek čistim i svežim. Naddušeci su odlično rešenje za one koji žele omekšati svoj postojeci dušek ili produžiti njegovu dugotrajnost.
 
Sa našim nadduškom, možete lako prilagoditi čvrstoću i udobnost svog kreveta prema svojim željama i potrebama.
Ne samo da će naš naddušek pružiti dodatnu udobnost, već će i povećati trajnost Vašeg postojećeg dušeka. Pena visoke gustine obezbeđuje ravnomernu raspodelu težine i pritisak, čime se smanjuje habanje i produžava vek trajanja dušeka. Kvalitetan san je ključan za Vaše blagostanje i produktivnost tokom dana. Odaberite naddušek Ns foam i uživajte u komforu i podršci kakvu zaslužujete. Investirajte u vašu udobnost i kvalitet sna – izaberite naddušek Ns foam i nećete se pokajati!

Uživajte u dodatnoj udobnosti sa naddušekom

Kada je reč o udobnosti tokom spavanja, naddušek je jedan od dodataka koji može stvoriti pravu razliku. Naddušek je tanki sloj koji se postavlja preko madraca kako bi se pružila dodatna potpora i mekoća. Evo nekoliko prednosti koje dolaze sa korišćenjem naddušeka:

Poboljšana udobnost

Naddušek je dizajniran da pruži dodatnu mekoću i podršku vašem telu tokom spavanja. Sa njegovom upotrebom, možete se osećati kao da lebdite na oblaku, bez nepotrebnog pritiska na tačkama dodira tela. Zahvaljujući tome, možete postići bolji kvalitet sna i probuditi se odmorni i osveženi.

Poboljšana podrška tela-

Naddušek je idealan za ljude koji žele da poboljšaju svoju podršku tela tokom spavanja. On može poboljšati pravilan položaj kičme, pružajući podršku svim delovima tela, uključujući vrat, kičmu, kukove i ramena. Ovo koristi osobama koje imaju probleme sa kičmom ili bolove u telu.

Zaštita madraca

Naddušek može delovati kao zaštita za vaš madrac, sprečavajući prodiranje prljavštine, tečnosti i alergena u njega. Ovo produžava vek trajanja madraca i olakšava održavanje higijene. Takođe, mnogi naddušeci su perivi i mogu se lako očistiti, čime vam olakšavaju održavanje čistog i higijenskog spavaćeg okruženja.

Prilagođavanje potrebama

Naddušeci dolaze u različitim vrstama materijala, debljinama i teksturama, tako da možete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama. Bez obzira da li želite mekan, srednje tvrd ili tvrd naddušek, možete pronaći onaj koji vam odgovara i pruža maksimalnu udobnost.
 
Ukratko, korišćenje naddušeka ima mnoge prednosti koje mogu poboljšati vaše spavanje i doprineti vašem opštem blagostanju. Posetite naš web shop i pronađite idealan naddušek za sebe kako biste uživali u dodatnoj udobnosti tokom noći i započeli dan sa energijom i osveženjem.
 
O spavanju i zdravlju pročitajte više klikom na ovde.
 
Naddušek je proizveden u skladu sa   standardom STANDARD 100 kompanije OEKO-TEX®
 

Dodatne informacije

Odaberi veličinu

80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 100 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm

1 recenzija za Naddušek

 1. Marko

  Odlican proizvod.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 • MEMORY JASTUK

  Memory jastuk Contour veliki

   

  Pruža vrhunsku podršku i mekoću za vašu glavu i vrat

 • anatomski jastuci

  Memory jastuk-Memory classic

  Tačkasta elastičnost i mogućnost savršenog prilagođavanja pene 

 • ANATOMSKI DUŠECI

  Dušek Ortopedik

  Dušek Ortopedik

  Obezbeđuje tvrđi oslonac i udobnost

 • MEMORIJSKA PENA

  Dušek Balance

  Dušek Balance

  Termoelastična pena ima svojstvo da reaguje u dodiru sa toplotom

 • ANTIALERGIJSKI DUŠECI

  Dušek Hr Double

  Izuzetno je fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti

Način plaćanja

100% sigurno plaćanje

Jeftin transport

brza dostava

Povrat novca

reklamacije

24/7 h podrška

uvek smo tu za vas