Dušeci Ns foam

Prodaja dušeka-Dušeci za vaše lepše snove

Dušek Harmony

(1 customer reviews)
20,670.00рсд40,440.00рсд
Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: , ,
Slobodno nas kontaktirajte i naručite proizvod sa dimenzijama koje vama odgovaraju ako vam je potreban proizvod sa jedinstvenim specifikacijama.

Dušek Harmony spada u kategoriju srednje tvrdih dušeka, sastoji se od 12cm Sky Cell pene velike gustine 32kg/m3 + 12cm Sky Cell HR pene gustine 35kg/m3 + 4cm Memory pene gustine 50kg/m3.

Opis

Dušeci sa oznakom H3 su srednje tvrdi dušeci koji pružaju stabilnost i podršku tokom sna.

Predstavljamo Vam dušek Harmony, vrhunski proizvod kompanije Ns foam, koji je dizajniran da pruži optimalnu podršku i udobnost tokom spavanja. Harmony spada u kategoriju srednje tvrdih dušeka (tvrdoća H3) idealnih za one koji žele ravnotežu i spoj  podrške i udobnosti.

 

Znamo koliko je važno pronaći idealan dušek koji vam pruža potrebnu podršku i udobnost. Upravo zato želimo da vam predstavimo našu tabelu tvrdoće dušeka od H1 do H5.

 
H3 dušeci spadaju u srednju tvrdoću dušeka za krevete  i pružaju savršenu ravnotežu mekoće i čvrstine. Oni su odlični za većinu ljudi jer pružaju udobnost i podršku bez obzira na Vaš  stil spavanja. Dušeci sa oznakom H3 pružaju prilagodljivost i oblikovanje prema telu.
 
Dušek Harmony ima tvrdju i mekšu stranu. Debljina dušeka uključujući i navlaku je 30 cm.

Kvalitetan dušek za krevete

Sastoji se od 12 cm Sky Cell pene velike gustine 32 kg/m3, koja obezbeđuje anatomsku podršku i raspoređuje težinu tela ravnomerno, 12 cm Sky Cell HR pene gustine 35 kg/m3, koja pruža optimalnu potporu kičmi i 4 cm Memory pene gustine 50 kg/m3, koja se prilagođava konturama tela i omogućava udobnost bez pritiska.

Mekša i tvrdja strana dušeka za spavanje

Jedna od posebnih karakteristika dušeka Harmony je opcija tvrđe i mekše strane. Tvrđa strana pruža stabilnost i podršku kičmi, dok mekša strana pruža dodatnu udobnost i prilagođava se vašem telu .Dušeci za krevet su važan deo našeg svakodnevnog života. Kada biramo dušek, znamo da postoji veliki izbor opcija – od tvrdih do mekanih, različitih materijala i debljina. Jedna od zanimljivih karakteristika modernih dušeka je da često imaju tvrđu i mekšu stranu.Ova opcija pruža veću prilagodljivost i udobnost, jer se svako od nas razlikuje po preferencama spavanja. Neki vole tvrđu podlogu koja pruža podršku kičmi i održava pravilan položaj tela tokom noći.

 

S druge strane, postoje i oni koji vole mekšu podlogu koja se oblikuje prema obliku tela i pruža osećaj udobnosti i opuštanja. Ovakva dvostrana konstrukcija dušeka omogućava da se jednostavno okrenete na suprotnu stranu u skladu sa svojim željama i potrebama. Ako vam je potrebna veća podrška, okrenete se na tvrđu stranu. Ako želite više mekoće, jednostavno se okrenete na mekšu stranu.

Važno je naglasiti da svako telo ima svoju jedinstvenu potrebu za podrškom prilikom spavanja. Dakle, izbor dušeka treba biti dobro razmotren i prilagođen individualnim potrebama. Sve ovo ide u korist našeg opšteg zdravlja i kvaliteta sna .Sve u svemu, dušeci sa tvrđom i mekšom stranom pružaju nam mogućnost da prilagodimo svoj dušek i stvorimo idealnu spavaću površinu za sebe. Ova fleksibilnost omogućava nam da se bolje odmaramo i probudimo se osveženi i spremni za novi dan.
 
Debljina dušeka Harmony, uključujući i navlaku je 30 cm, što garantuje visoki nivo udobnosti i podrške vašem telu tokom sna. Navlaka dušeka je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji su prozračni i otporni na alergene, čime se obezbeđuje zdrav i osvežavajući san.

Pravi izbor

Izaberite dušek Harmony i dozvolite svom telu da se odmori i regeneriše tokom noći. Sa kombinacijom podrške, udobnosti i prilagodljivosti, Harmony će vam pružiti san iz snova. Pobrinite se za svoje zdravlje i blagostanje, i osigurajte sebi kvalitetan san sa dušekom Harmony od Ns foam-a
 
Svi naši proizvodi  poseduju sertifikat koji potvrdjuje  primenu  standarda STANDARD 100 kompanije OEKO-TEX®   a to je priznati svetski sertifikat za tekstil koji vam garantuje da je proizvod siguran za upotrebu.
 
Dušek, kičma ,dobar san i vaše zdravlje  su neraskidivo povezani a tekst o ovome pročitjte ovde
 
 

Dodatne informacije

Odaberi veličinu

80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 80 x 190 cm, 90 x 190 cm, 120 x 190 cm, 140 x 190 cm, 160 x 190 cm, 180 x 190 cm

1 recenzija za Dušek Harmony

 1. filip

  super proizvodi

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 • MEMORY JASTUK

  Memory jastuk Contour veliki

   

  Pruža vrhunsku podršku i mekoću za vašu glavu i vrat

 • anatomski jastuci

  Memory jastuk-Memory classic

  Tačkasta elastičnost i mogućnost savršenog prilagođavanja pene 

 • ANATOMSKI DUŠECI

  Dušek Ortopedik

  Dušek Ortopedik

  Obezbeđuje tvrđi oslonac i udobnost

 • MEMORIJSKA PENA

  Dušek Balance

  Dušek Balance

  Termoelastična pena ima svojstvo da reaguje u dodiru sa toplotom

 • ANTIALERGIJSKI DUŠECI

  Dušek Hr Double

  Izuzetno je fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti

Način plaćanja

100% sigurno plaćanje

Jeftin transport

brza dostava

Povrat novca

reklamacije

24/7 h podrška

uvek smo tu za vas