ZA VAŠE LEPŠE SNOVE PROIZVODIMO UDOBNE DUŠEKE ! PRODAJA DUŠEKA

Šabački put b.b. Klenak

Vojislava Ilića 54 Šabac

Nsfoam -ŠABAC-Veleprodaja sundjera i proizvodnja i prodaja dušeka

Dušek Ortopedik

PRODAJA DUŠEKA-ZA VAŠE LEPŠE SNOVE-DUŠECI NSFOAM
OEKO TEX STANDARD

Dušek Ortopedik

 JEZGRO: 10 cm PU pene (gustina 25 kg/m3) + 10cm HR pene- Visoko elastična pena (40 kg/m3); prilagođava se konturama tela namenjen svim težinama-HR pene su visokih performansi koje karakterišu visoka elastičnost,izrazit efekat opruge,istrajnost i izdržljivost.Koriste se u proizvodnji nameštaja za koji je od izuzetne važnosti da pena tokom korišćenja ne izmeni svoje karakteristike odnosno da ih zadrži što duže.

PRESVLAKA: Aloe Vera,Silver protection i Lavanda, navlaka štepena na 200gr koflinu i retex-u,periva na 40 stepeni..
UKUPNA VISINA DUŠEKA: 21 cm
NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja sa max. razmakom između letvica do 4 cm
DIMENZIJE: 90x200cm i 160x200cm
TVRDOĆA: srednje tvrdi
KADA  KUPITI DUŠEK OD POLIURETANSKE PENE! Obezbeđuje tvrđi oslonac i udobnost, u isto vreme. Ovde govorimo najčešće o dušecima velike otpornosti, anatomskog kvaliteta, koji su veoma elastični. Presvučeni su kvalitetnim tkaninama koje prate njihove karakteristike ili ih eventualno poboljšavaju. Ovakav proizvod zadžava formu i nakon dužeg perioda korišćenja, izuzetno je fleksibilan, zbog svoje velike elastičnosti i dobar je izolator. Idealan je za osobe koje spavaju na boku i kojima je noću često hladno. Ne preporučuju se osobama koje se više znoje tokom noći i ne treba da se koristi u prostorijama koje imaju povećan stepen vlažnosti vazduha. Obvezno treba da se koriste sa ortopedskim podnicama, koje pružaju mogućnost provetravanja .

Na dušeku čovek provede prosečno trećinu svog  života a izbor dušeka na kojem ćete se odmorati, spavati i provoditi svoje dragoceno slobodno vreme je veoma bitan za vaše fizičko i mentalno zdravlje . Tačkasta elastičnost i mogućnost savršenog prilagođavanja pene je ono što ih čini superiornim i  udobnijim u odnosu na dušeke s oprugama.  

Svi naši proizvodi imaju sertifikat o uskladjenosti sa standardom OEKO-TEX® Standard 100. 

STANDARD 100 kompanije OEKO-TEX® jedan je od najpoznatijih svetskih sertifikata za tekstil. Zalaže se za poverenje kupaca i visoku sigurnost proizvoda. 

Za vaše lepše snove

Nsfoam -ŠABAC-Veleprodaja sundjera i proizvodnja i prodaja dušeka

Zadovoljni klijenti!

1 %

Copyright NSFOAM ©️ 2018