ZA VAŠE LEPŠE SNOVE PROIZVODIMO UDOBNE DUŠEKE ! PRODAJA DUŠEKA

Šabački put b.b. Klenak

Vojislava Ilića 54 Šabac

Nsfoam -ŠABAC-Veleprodaja sundjera i proizvodnja i prodaja dušeka

Dušek Bio Hr

PRODAJA DUŠEKA-ZA VAŠE LEPŠE SNOVE-DUŠECI NSFOAM
OEKO TEX STANDARD
Dušek Bio Hr
 
DIMENZIJA 160X200
JEZGRO:Bem Pena HR 35kg po m3 + 8cm Pena BIO HR (Ove pene imaju otvorenu ćelijsku strukturu što omogućava nesmetan protok vazduha kroz jezgro dušeka. Izrađuju se u visokim gustinama (30-65kg/m³) i imaju vek trajanja 12-15 godina u zavisnosti od  gustine) 40kg m3 + 4cm Memory Pena 40kg m3;prilagodjava se konturama tela; namenjen svim težinama
PRESVLAKA : Aloe Vera, Silver protection i Lavanda,navlaka štepena na 200gr koflinu i retex-u,periva na 40 stepeni
TVRDOĆA: srednje tvrdi
UKUPNA VISINA DUŠEKA: 23 cm
KADA  KUPITI DUŠEK OD POLIURETANSKE PENE ! Obezbeđuje tvrđi oslonac i udobnost, u isto vreme. Ovde govorimo najčešće o dušecima velike otpornosti, anatomskog kvaliteta, koji su veoma elastični. Presvučeni su kvalitetnim tkaninama koje prate njihove karakteristike ili ih eventualno poboljšavaju. Ovakav proizvod zadžava formu i nakon dužeg perioda korišćenja, izuzetno je fleksibilan, zbog svoje velike elastičnosti i dobar je izolator. Idealan je za osobe koje spavaju na boku i kojima je noću često hladno. Ne preporučuju se osobama koje se više znoje tokom noći i ne treba da se koristi u prostorijama koje imaju povećan stepen vlažnosti vazduha. Obavezno treba da se koriste sa ortopedskim podnicama, koje pružaju mogućnost provetravanja . Pene za razliku od opružnih dušeka se isporučuju  sa navlakama koje se mogu skinuti I oprati, dok su na opružnim dušecima još uvek zastupljene tkanine-platna koji se ne mogu skidati. To je veoma važno jer se na taj način predupređuju I ublažavaju simtomi raznih alergija. 
  

Svi naši proizvodi imaju sertifikat o uskladjenosti sa standardom OEKO-TEX® Standard 100. 

STANDARD 100 kompanije OEKO-TEX® jedan je od najpoznatijih svetskih sertifikata za tekstil. Zalaže se za poverenje kupaca i visoku sigurnost proizvoda. 

Za vaše lepše snove

Nsfoam -ŠABAC-Veleprodaja sundjera i proizvodnja i prodaja dušeka

Zadovoljni klijenti!

1 %

Copyright NSFOAM ©️ 2018