ZA VAŠE LEPŠE SNOVE PROIZVODIMO UDOBNE DUŠEKE ! PRODAJA DUŠEKA

Šabački put b.b. Klenak

Vojislava Ilića 54 Šabac

Nsfoam -ŠABAC-Veleprodaja sundjera i proizvodnja i prodaja dušeka

Dušek Balance

PRODAJA DUŠEKA-ZA VAŠE LEPŠE SNOVE-DUŠECI NSFOAM
OEKO TEX STANDARD

Dušek balance

JEZGRO: 14 cm PU pene (gustina 25 kg/m3) + 5 cm memorijske pene (gustina  40 kg/m3); prilagodjava se konturama tela; namenjen svim težinam

PRESVLAKA: Aloe Vera, Silver protection i Lavanda, navlaka štepena na 200gr koflinu i retex-u,periva na 40 stepeni..

UKUPNA VISINA DUŠEKA: 20cm
NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja sa max. razmakom između letvica do 4 cm
DIMENZIJE: 90×200 i 160×200
TVRDOĆA: srednje tvrdi

KADA KUPITI DUŠEK OD MEMORIJSKE PENE! Memorijska pena je materijal na bazi poliuretana nastao i razvijen u laboratorijima NASA-e. Prvo je primenjivan u izradi medicinske opreme dok je za masovnu proizvodnju postao dostupan tek poslednjih nekoliko godina i to prvenstveno u izradi kvalitetnih dušeka i jastuka. Termoelastična pena ima svojstvo da reaguje u dodiru sa toplotom. Na nižim temperaturama je čvrsta, a pod uticajem telesne temperature postepeno menja kontura dušeka i prilagođava položaju i težini tela. Tako je rasterećenje pritiska gotovo potpuno. Osećaj pri ležanju i spavanju na takvoj podlozi često se opisuje kao osećaj bestežinskog stanja! Kod promene položaja tela tokom spavanja podloga se ponovo lagano prilagođava na okretanje i osećaj neudobnog pritiska na ovoj je podlozi znatno smanjen. Memorijski dušek od viskoelastične pene ima izvrstan antidekubitalni učinak i pravo je rešenje za probleme utrnjenosti i bolne ukočenosti do kojih dovodi loša površinska cirkulacija.Dušeci od ove pene imaju veću gustoću od ostalih poliuretanskih dušeka zbog čega su teži i tvrđi na prvi dodir. Od gustine zavisi i brzina kojom reaguju na toplotu tela – što je gustoća veća pena reaguje sporije i savija se postepeno.Dušek od memorijske pene osetljivim osobama garantuje smanjenje bolnog površinskog pritiska, a dinamičnim osobama nudi mogućnost izbora. Dugovečan je i lagan za održavanje.

 Svi naši proizvodi imaju sertifikat o uskladjenosti sa standardom OEKO-TEX® Standard 100. 

STANDARD 100 kompanije OEKO-TEX® jedan je od najpoznatijih svetskih sertifikata za tekstil. Zalaže se za poverenje kupaca i visoku sigurnost proizvoda. 

Za vaše lepše snove

Nsfoam -ŠABAC-Veleprodaja sundjera i proizvodnja i prodaja dušeka

Zadovoljni klijenti!

1 %

Copyright NSFOAM ©️ 2018